Tester_tohjulinger

 

Tohjulinger.no er et nettsted med mye nyttig og inspirerende informasjon om mopeder, scootere og motorsykler.

 

Vi er glade for at du valgte å besøke sidene våre. Om du ennå ikke er like begeistret for tohjulinger som vi er, er du kanskje nysgjerrig på hva livet på to hjul kan by på? Og du har kanskje mange spørsmål knyttet til temaet. Vi håper du lærer mye her inne – og også lærer å like tohjulinger like mye som vi gjør!

 

Alt på ett sted

Som Norges største importør av mopeder og motorsykler har vi mye kunnskap å dele. Dessuten har vi god oversikt over andre kilder til nyttig informasjon. Vårt mål med Tohjulinger.no er å gi deg nyttig informasjon, råd og tips og inspirasjon samlet på ett sted. Og å gjøre livet ditt på to hjul enkelt, trygt og komfortabelt. Noen typiske tohjuling-temaer du vil finne på disse sidene:

  • MIljø
  • Økonomi
  • Forsikring
  • Lover og regler
  • Førerkort og øvelseskjøring
  • Pendling
  • Trafikksikkerhet

 

Din guide til våre tohjulinger

Honda, Vespa, Gilera, Kymco, Moto Guzzi, Piaggio og Aprilia er merker som vi importerer til Norge og kjenner godt. Ved å informere om de ulike moped- og motorsykkelmodellene våre, skal vi forsøke å guide deg som vurdere å anskaffe en tohjuling. Slik håper vi at vi kan bidra til at du finner den tohjulingen som best passer til dine ønsker, behov og drømmer.

 

Utgiver

Tohjulinger.no utgis av Kellox, som er en av Norges største og mest tradisjonsrike importører av motoriserte fritidsprodukter og ble etablert allerede i 1950. Les mer om Kellox her. Sammen med søsterselskapet Loxkel tilbyr vi et bredt utvalgt av mopeder, scootere og motorsykler.

 

 

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har innspill eller spørsmål:

Kontakt oss