MC på den politiske agendaen

Det blir MC-debatt under årets Arendalsuke med temaer som avgiftsreduksjon, veisikring og pendling.

Publisert: 17. juni 2021

 

Den tradisjonsrike Arendalsuka arrangeres i august. I år blir det MC-debatt med tema «Motorsykkelpolitisk debatt – MC skaper kjøreglede og vekst for reiselivet i Norge» 17. august melder Reitwagen.

Arendalsuka er som kjent en årlig møteplass for politikere, interesseorganisasjoner og nærlingsliv. I år vil Motorsuykkelimpørtørenes Forening, MCF, Trygg Trafikk, Norsk Motorcykkel Union, NMCU og Womans International Motorcycle Assosiation, WIMA. I tillegg vil de største MC-mediene være tilstede.

 

Arendal Havn sett ovenfraFoto: Mona Hauglid

 

Per-Anton Vinje er styrelder i Motorsykkelimportørenes Forening. Han sier til Reitwagen at han er glad for å bli invitert til Arendalsuka av Opplysningskontoret for Veitrafikk.

– Om vi regner alle som har førerkort og interesse for motorsykkel representerer vi ca. 500.000 velgere, så vår stemme er viktig, sier Per-Anton Vinje.

 

Per-Anton Vinje i Kellox på motorsykkelPer Anton Vinje, adm.dir. i Kellox AS og styreleder i MCF.

 

Her er mer informasjon om Motorsykkelpolitisk debatt under Arendalsuka.

Om innholdet i debatten sier Vinje:

– Vi vil komme inn på behovet for ytterligere reduksjon i avgiftene, bedre sikring av veier tilpasset mc, fordelen med å kjøre MC inn til byene, parkeringsmulighetene for MC m.m., ut over det positive reiselivsaspektet.

Velkommen til debatt 17. august!