Smart frihet på øret når du er underveis

Interphone lar deg kommunisere og underholdes. Se tre videoer i saken.

Publisert: 12. juni 2016 - Oppdatert: 18. juli 2018

 

Snakk i telefonen, kommuniser med turkameratene dine, få veibeskrivelser via GPS eller høre på favorittmusikken din! Interphone gjør alt dette enkelt, byr på en rekke andre muligheter og bringer kjøregleden til nye høyder.

 

Trådløse gleder på veien

Moderne tider krever som kjent moderne utstyr. Teknologien gir deg også muligheten til å koble ut omverdenen mens du nyter turen og øyeblikket, for så å gjøre deg tilgjengelig igjen når det passer deg.

– Interphone er avansert teknologi, og utviklingen og forbedringene på dette området har vært ekstrem de siste årene. Samtidig er Interphone enkel og brukervennlig, sier Egil Bagge-Skarheim, produktsjef for utstyr i Kellox som er importør av de markedsledende Interphone-produktene i Norge.

Interphone er kompatibelt med alle smarttelefoner som har blåtann-teknologi og med de fleste typer hjelmer.

– Mobiltelefonen er svært viktig for de fleste av oss. På tur med tohjulingen kan det være praktisk å bli nådd, ta i mot og sende enkle beskjeder, skaffe hjelp om man står fast, høre på musikk eller fortelle at man er sen til et møte, sier Bagge-Skarheim.

– De nye modellene er et resultat av solide erfaringer, avansert teknologi, entusiastisk innovasjon og grundige analyser av motorsyklisters ønsker og behov på veien.

Kommuniser med flere – samtidig

Med toppmodellen Interphone Tour kan opptil fire motorsyklister kommunisere sammen fra hver sin sykkel innenfor en avstand på 1,5 kilometer. Kombinasjonen av rask ladetid og rekordlang batteritid på opptil 15 timer gir stor frihet og ekstra trygghet på langturen.

Dessuten snakker Interphone med GPS integrert i sykkelen eller smarttelefonen og forsyner deg med veibeskrivelser. GPS-meldingene styres automatisk inn foran øvrig kommunikasjon.

Systemet er enkelt å montere, og i en hjelm fra for eksempel Shoei er innstalleringen gjort på få minutter. Praktiske og smidige mobiltelefonholdere kan fås som ekstrautstyr.

INTERPHONE_TOUR_01 kopi

TOPPMODELLEN TOUR: Perfekt for langtur og for kommunikasjon mellom flere.

Interphone er praktisk og stilig

Topp moderne brukervennlighet, stilren design og fantastisk lyd. Det er bare noen av styrkene som følger med årets nyvinninger innen kommunikasjonsutstyr fra Interphone: Tour, Sport og Urban

– De nye modellene er et resultat solide erfaringer, avansert teknologi, entusiastisk innovasjon og grundige analyser av motorsyklisters ønsker og behov på veien, sier produktsjef Egil Bagge-Skarheim i Kellox.

 

For langtur, bykjøring, opplæring eller mer sportslige aktiviteter? Alene eller sammen med andre? Hold kontakten underveis. Mulighetene er mange med Interphone med på turen!

 

Høydepunkter Tour:

 • Hold konferansesamtaler med opptil fire personer på hver sin sykkel (Full Duplex)
 • Kommunikasjon mellom fører og passasjer
 • Del musikk, radio eller podcast
 • Rekkevidde: Opptil 1,5 km
 • Batteritid: Opptil 15 timer
 • Kun 1,5 t ladetid
 • Standby: Opptil 1000 timer
 • Anycom: Snakker med alle blåtann-kommunikasjonssystemer.
 • Automatisk ”Reconnection” om du mister kontakten underveis
 • Kommuniser uten dekning, f. eks ved offroadkjøring.
 • Lett å montere
 • Kompatibel med de fleste hjelmtyper
 • Flere språklig stemmestyrt meny
 • Fantastisk og forbedret lyd
 • Støyreduserende
 • Ny stilig design
 • Vanntett

 

Urban lar deg kommunisere trådløst mellom fører og passasjer

Med Interphone Urban får du trådløs blåtannkommunikasjon (Bluetooth 4.1) mellom fører og passasjer. Kommer med nyeste 80MHz digital signalprosessor (DSP) for best mulig lydgjengivelse og støyfiltrering. Direktefunksjonsknapper på utsiden av enheten for rask og enkel bruk og bytte mellom funksjoner. App-styring med smarttelefon (iOS og Android) er noen av funksjonene denne kommunikasjonsenheten har.

INTERPHONE_URBAN_01 kopi

URBAN: Interphone Urban er en fin følgesvenn i byen. Livfull, fargerik og dynamisk som den er.

Med Sport kan du snakke med inntil tre andre turkamerater

Interphone Sport har samme funksjonalitet som Urban-modellen, men her har du i tillegg mulighet for konferansesamtale mellom inntil 4 førere på opptil 1 km i full duplex.

INTERPHONE_SPORT_01 kopi

SPORT: Interphone Sport er smart og sporty, og dedikert til det du og vennene dine holder på med.

Og syns du det er vanskelig å velge kan du ta en tur til en Interphone-forhandler. Der kan du få den demonstrert og hjelp til å velge den modellen som passer til det behovet du har.Les også