MC-utstyret du må ha nå

Årets utstyrstrender for motorsykkel byr på kvalitet, sikkerhet og teknologi.

Publisert: 3. juli 2020

Dagens teknologi gjør MC-klær lettere og mer behagelig. Du ser smashing ut samtidig som sikkerheten og kvaliteten til klærne aldri har vært bedre. Formsydde jakker, jeans med Kelvar som ser ut som helt vanlige jeans, 100 prosent vanntette hansker og hjelm i knallfarger – her er noen av trendene i 2020.

Shoei hjelmShoei GT-Air-II er markedets mest avanserte helhjelm med solvisir.

mondial jakke fra OxfordMondial-jakken er en del av Oxfords Advanced Ridewear-kolleksjon.

Årets store MC-sommerkampanje er i gang! Få utstyr med på kjøpet ved kjøpt av Honda MC, Aprilia eller Vespa >>

 

Toppklasse kommunikasjonssystem

 

SENA SRL02 er et skreddersydd kommunikasjonssystem for hjelmer fra Shoei. Det integreres i hjelmen og styrer musikk, telefon og intercom på en svært enkel måte. Med en app for iPhone og Android kan du enkelt koble deg på telefonen.

SRL kommunikasjon for Shoei hjelmerSRL kommunikasjon for Shoei-hjelmer.

SRL kommunikasjonskit for MCSRL gir mulighet til å snakke med opptil 8 personer samtidig.

Hold deg varm og tørr

Holder man seg tørr og varm på hender og føtter, varer sesongen lenger. Både Oxford og Gaerne er store merkevarer innenfor utstyr og ligger helt i front når det gjelder teknologi og komfort. Støvlene skal være lette og behagelige, enkle å ta på samtidig som de er 100 prosent vanntette. Gaernes Helium GTX er blant de mest komfortable touringstøvlene og en bestselger i Norge. Hansken som troner over alle akkurat nå er Oxfords Mondial – en tekstilhanske med avansert vanntett membran og behagelig stretch.

gaerne støvler tohjulinger

Helium GTX er Gaernes toppmodell og markedets letteste.

mc hanske tohjulingerOxfords toppmodell av vanntette hansker, Mondial Laminate, er laget med Oxfords avanserte laminerte Dry2Dry-membran.