Honda MC slipper 2022-nyhetene

Her er de største nyhetene fra Honda – inkludert jubileumsmodellen til Fireblade og splitter nye NT1100.

Publisert: 23. november 2021 - Oppdatert: 24. november 2021

Det har kommet noen drypp fra Honda gjennom høsten, og under EICMA-messen i Milano ble listen komplett. Her er Hondas viktigste nyheter for det norske markedet. Det er bare å glede seg til en ny sesong med oppgraderinger, spreke farger, ny grafikk, flaggskipets Limited Edition og en splitter ny touringsykkel.

Fireblade CBR1000RR-R SP Limited Edition 30th Anniversary

CBR1000RR R Fireblade Range 2022

Hondas flaggskip har ligget helt i front gjennom 30 år. Dette feires med en 2022-modell i begrenset opplag der retro-designet er kombinert med det ypperste innen teknologi og motorkraft. De tre fargene er en hyllest til originalen, stripene stammer fra 2020 mens penseltrøkene er tatt fra 1992-modellen.

I tillegg kommer Fireblade SP i to standard fargevalg med gullfelger. Fireblade kommer i en oppdatert Grand Prix-lakkering med hvite tall på frontpanelet.

De tre Fireblade-modellene kommer med store forbedringer:

 • Firesylindret motor med 217,5 hk
 • Forbedret akselerasjon og drivkraft ut av svingene
 • Bakdrevet øker til 43 tenner, dette øker akselerasjonen ytterligere
 • Honda Selectable Torque Control gir nå bedre grep på bakdekket, og gassfølelsen er finjustert

Et nytt materiale og overflatefinish for stemplene i Fireblades Nissin-bremsekalipere foran forbedrer bremseytelsen og påliteligheten under racing. Fireblade SPs Öhlins Smart Electronic Control (SE-C) og Brembo-utstyr fortsetter å tilby toppkvalitets-demping og -bremsing, sammen med en optimert quickshifter.

Honda NT1100 – en splitter ny touringmaskin

NT1100 2022

NT1100 er starten på en touring-æra for Honda. Med utgangspunkt i Africa Twins kjøreegenskaper og motorytelse, har Honda laget en sykkel skapt for langtur og pendling. NT1100 gir komfort og beskyttelse for vær og vind og er utstyrt med en rekke praktiske finesser som integrerte vesker, midtstøtte, cruise control og USB- og ACC-ladekontakter som standardutstyr.

 • Skjerm som kan justeres i fem høyder
 • Øvre og nedre vindavvisere samt en sjenerøs kåpe
 • 6,5-tommers TFT-berøringsskjerm i farger
 • Apple CarPlay® og Android Auto®
 • Rekkevidde på opptil 400 km

Her kan du lese alt du trenger å vite om nye NT1100 samt finne nærmeste forhandler.

 

Africa Twin i 2022-drakt

Honda AFRICA TWIN 2022

Det er små, men viktige oppdateringer som er blitt gjort til 2022-modellene av CRF1100L Africa Twin og CRF1100L Africa Twin Adventure Sports. Vindskjermen er blitt kortere og justerbar. Den kan dermed tilpasses føreren og sikrer både god sikt og god beskyttelse. Adventure-modellen kommer nå med et nytt «Cracked Terrain»-design og nye farger som inkluderer nye sidedeksler i svart aluminium. I tillegg har en bagasjebærer i aluminium blitt standard på begge modellene. Standardmodellen har fått ny «Big Logo»grafikk og er enda råere enn før.

Les mer om nye Africa Twin

ADV350 – robust scooter i mellomsegmentet

ADV350 Location Action 1280px

Nye ADV350, bygget på Hondas Atessa-fabrikk i Italia, blander raffinementet til en førsteklasses scooter med evnen til å takle de tøffeste veier. Den kommer med et unikt utseende i robust eventyrstil kombinert med optimal funksjonalitet og en rik spesifikasjonsliste:

 • Plass til to hjelmer i lagringsplass under salen
 • USB-lader i hanskerommet
 • Smart Key
 • Høydejusterbar vindskjerm
 • LCD-instrumentpanel med Honda Smartphone Voice Control
 • Honda Selectable Torque Control er standard

ADV350s 330 kubikk store Enhanced Smart Power+ (eSP+) SOHC-baserte fireventilsmotor leverer en toppeffekt på 29,2 hestekrefter og et dreiemoment på 31,5 Nm.

Les mer og finn forhandler av Hondas nye scooter ADV350

Hondas 500-serie med oppgraderte 2022-modeller

Hondas 500-serie for 2022

500-serien fra Honda ble opprinnelig lansert i 2013 med motorsyklene CB500F, CB500X og CBR500R. Dette er i dag blant Hondas mest populære sykler. Selv om de dekker ulike segmenter, har de mange fellestrekk. Nå kommer de med flere oppgraderinger i sine 2022-modeller, blant annet nytt fjæringssystem, doble skivebremser og radialmonterte kalipere.

Honda CB500F på veien

Honda CB500F – nakensykkelen

Hondas A2-kompatible mini-streetfighter mottar store ytelsesfokuserte forbedringer ledet av nye Showa 41mm Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) USD-gaffel, doble skivebremser og radialmonterte kalipere. Andre nyheter er lettere svingarm, nye innstillinger for bakdemperen, redesignet forhjul, lettere radiator og forbedret motorkarakter i tillegg til kraftigere LED-belysning.

Les mer

Honda CBR500R på veien

Honda CBR500R – sportssykkelen

CBR500R er den energiske, sportslige motorsykkelen i familien og er populær til alt fra helgeturer til daglig pendling. Enten man ønsker å gå ned eller opp i størrelse, leverer denne sykkelen i mellomsegmentet både spenning og kjøreglede.

Les mer

Honda CB500X i ørken

Honda CB500X – adventuresykkelen

CB500X egner seg godt til alt fra urban pendling til spenstige helgeturer. Denne motorsykkelen får også høykvalitets frontfjæring i form av Showa 41 mm SFF-BP USD-gaffel, pluss to Nissin-bremsekalipere som griper om 296 mm store bremseskiver. I tillegg kommer en ny og redesignet lett svingarm og nytt forhjul. Ny farge og spenstig grafikk gir også et oppgradert utseende komplettert med nydesignet kjedebeskytter.

Les mer

Flere Honda-sykler kommer med nye farger i 2022

 

Honda CB650R SWORD SILVER METALLIC 1200px

Den firesylindrede nakne mellomvekteren CB650R har en ny Sword Silver Metallic-farge, mens både Mat Gunpowder Black Metallic og Grand Prix Red på CBR650R har fått oppdatert grafikk.

Honda FORZA350 MAT CARNELIAN RED METALLIC 1200px

Honda scooter Forza 350 kommer i Mat Carnelian Red Metallic i tillegg til eksisterende grå og blå.