Bildeserie fra MC-messa 2017

Årets råeste motorsykkelnyheter fra MC-messen på Lillestrøm

Publisert: 17. mars 2017 - Oppdatert: 4. april 2019

MC-messen på Lillestrøm er årets happening for alle som elsker motoriserte tohjulinger. Ferske nyheter fra alle de største motorsykkel-produsentene var samlet under samme tak.

Vi var på plass på Lillestrøm for å gi deg noen smakebiter, og i denne saken finner du over 25 bilder og videoer du kan kose deg med.

Besøksrekord

I år ble dørene til det som mange kaller Norges største MC-fest åpnet 10. mars. Besøkende fra hele landet strømmet til for å overvære begivenheten. Rå sykler, utstyr og klær sto på menyen, og selvfølgelig den gode stemningen som følger med når så mange MC-entusiaster møtes.

Årets messe gikk over all forventning, og messegeneral Tommy Larssen kunne stolt konstatere at hele 23.587 personer hadde besøkt messen. Neste MC-messe er i 2019.

 

Africa Twin er en av Hondas råeste sykler i 2017LEGENDEN ER TILBAKE: Africa Twin, som i fjor gjorde comeback i markedet med braksuksess, kommer denne sesongen i en helt ny farge – «Candy Prominence Red».

Africa Twin dashboard 2017GO ANYWHERE: Africa Twin er utstyrt med noe av den mest raffinerte og rå teknologien Honda har utviklet siden lanseringen av den første Africa Twin i 1989.

MC-messen 2017HONDA LOVERS: Fred-Tore Hagland og Inger Lise Broen var på MC-messa for å se på nyheter. Hagland har en Honda VFR 800 X Crossrunner. Han kjører, hun sitter på.

Vespa PrimaveraDO YOU EVEN VESPA: Piaggio var på plass med verdens mest ikoniske scootere. Vespa Primavera reflekterer den eksklusive stilen til «Vespa 946», og i 2017 kommer Primavera i flunkende nye farger.

Vespa 946 red limited edition 2017#iRideRed: Denne spesialutgaven av Vespa 946 var definitivt en av hovedattraksjonene på Piaggios stand. Dette var første gang Vespa 946 (RED) ble vist i Norge. Sammen med RED® bidrar Vespa i kampen mot aids. For hver solgte modell vil $150 gå til aktiviteter til støtte for kampen mot AIDS.

Muligheter på MC-messen 2017.SER PÅ MULIGHETENE: Terje Rennemo fra Oslo eier en rekke motorsykler fra før. På MC-messa så han etter flere muligheter til å utvide tohjuling-stallen ytterligere.

Shoei på Hondas stand på MC-messa 2017GOD KVALITET ER AVGJØRENDE: Kellox stillte også ut årets hjelm-modeller fra verdensledende og anerkjente Shoei på messen.

Anton Vestavik, salgs- og markedssjef i Honda MC, KelloxI FARTA: Anton Vestavik er salgs- og markedssjef for Honda MC Norge og viste frem hele sortimentet, fra verdens største motorsykkelprodusent. Alle årets modeller er EURO 4-godkjent for å imøtekomme nye strengere utslippsgrenser for motorsykler. Målet er å produsere tryggere og mer miljøvennlige tohjulinger, noe Honda er hatt fokus på lenge allerede.

Moto Guzzi Flying fortress 2017MOTO GUZZI BRYTER MED TRADISJONENE: Med MGX-21 Flying Fortress åpner Moto Guzzi en MC-verden du knapt kan forestille deg. Dersom du ønsker du å skille deg ut på veien, er dette sykkelen for deg!

Tar MC-lappen. MC-messa 2017.TAR MC-LAPPEN: Kristoffer Andresen fra Oslo har en Vespa fra før. Den har vært så praktisk og kjekk å ha, at Andresen nå vurderer en MC han kan cruise med. MC-lappen er han i gang med og MC-messa var det beste stedet å sondere hele terrenget for nye sykler.

Moto Guzzi, MC-messsen 2017, motorsyklerEKSKLUSIVE. DYREBARE. UNIKE: Moto Guzzi viste frem flere av sine største bestselgere under MC-messen. V7 III Stone og V9-modellene Roamer og Bobber fikk mye oppmerksomhet for sitt klassiske, tøffe utseende, den italienske stilen og den speilblanke krommen.

Vespa - MC-messen 2017YELLOW FELLOW: Med denne gule Vespaen blir du garantert lagt merke til på gata! Loxkel fører også originale Vespa-hjelmer som vil matche scooteren din.

PRØVESITTER ALLE MODELLENE: En av de største fordelene med MC-messa er muligheten til prøvesitte modeller fra alle produsentene på ett og samme sted. Denne gjengen ser frem til Vårmønstringen på Lillestrøm 6.- og 7. mai hvor alle får muligheten til å prøvekjøre syklene. Her er det Hondas racing-perle Fireblade som prøvesittes.

LEGENDEN ALLE DRØMMER OM : Det var ingen tvil om at Africa Twin var Hondas største trekkplaster. Som ny eier av Africa Twin inviterer Honda deg til å bli med på en 2-dagers guidet tur i august.

TEAM HONDA:  IDM Superbike-kjøreren Benjamin Bjørnsen, sammen med Jan Torgersen, var på plass for å teste Hondas nye CBR1000RR Fireblade. 2017-modellen er kraftig oppgradert og er 15 kilo lettere og 8 kW sterkere – og proppfull av nye elektroniske finesser og forbedringer.

APRILIA TUONO 125 – LIKE KUL SOM STOREBROR: En av de største nyhetene i 125-klassen kommer i år fra Aprilia. Tuono 125 har 15 hestekrefter og ABS-bremser fra Bosch. Et smykke for en 16-åring.

Mr. Africa Twin. Arne Lien har god erfaring med CRF1000L Africa Twin. MC-messa 2017MR. AFRICA TWIN: Arne Lien fra Lillehammer fikk fatt i sin første Honda Africa Twin i 1988. Han og kompisene kjører denne legendariske sykkelen overalt, hele året. Da Africa Twin returnerte på markedet i 2016, kjøpte Lien en ny Tricolor med det samme.

Aprilia Dorsoduro 900, 2017-modell på MC-messaSYKKELEN FOR DEG SOM LIKER ADRENALIN: En av Aprilias nyheter denne sesongen er denne lette, smidige og samtidig kraftige maskinen på 900 kubikk. Dorsoduro 900 passer perfekt for både mindre erfarne kjørere og de som liker mer avansert kjøring.

Moto Guzzi V9 Bobber, 2017-modell. MC-messen 2917.EKTE MOTO GUZZI-ÅND: Med en V9 Bobber er du garantert en helt unik kjørefølelse. Med sine imponerende dekk, rene linjer og gromme lyd, kan du kanskje kjenne og høre at den kaller på deg?

HJC-hjelmer. Kellox importerer motorsykkelhjelmer fra HJC.#HJELMPRAT: Egil Bagge-Skarheim fra Honda MC og Thomas Jensskaug fra Hof i Vestfold prater hjelm på MC-messa 2017. Jensskaug kjører Harley og er medlem i Horten MC. Han ser etter en god halvhjelm og vurderer en fra HJC.

HJC hjelm, Marvel, Avengers, MC-messen 2017HVILKEN SUPERHELT ER DU? Verdens største hjelmprodusent, HJC, introduserer i år noen svært eksklusive hjelmer i samarbeid med Disney og MARVEL. Et av motivene er Avengers – med Hulken, Thor, Iron Man og Captain America. Norge har kun fått tildelt noen få eksemplarer, så her blir det nok kamp om godbitene.

Honda CB1100RS, 2017-model. MC-messa 2017MINIMALISTISK, RETRO OG SPORTSLIG KLASSIKER: Den aller første CB-modellen ble lansert så langt tilbake som i 1959. I år kommer Honda med en splitter ny modell – CB1100 RS – en klassiker som er både ultramoderne og tidløs. Sykkelen kommer i to farger, Candy Prominence Red og Graphite Black med en elegant finish.

CRF1000L Africa Twin er en perfekt pendlersykkel.PENDLER MED AFRICA TWIN: Even Erlien fra Gjøvik har en 98-modell av Africa Twin RD07 Den har gått 104.000 kilometer og Erlien pendler fra april til oktober 11 mil mellom hjemmet og jobben som avdelingsleder på en videregående skole. Han mener sykkelen er helt genial, og respektert i alle kretser.Les også