Bildeserie fra EICMA 2016 i Milano

MC-messa i Milano er et mekka for alle MC-entusiaster. Sjekk ut bilder og video av årets nyheter.

Publisert: 17. november 2016

Det spares ikke på kruttet når de hotteste nyhetene fra motorsykkelverdenen vises frem for første gang.

Vi var på plass i Milano for å gi deg noen smakebiter du bør få med deg.
Se over 25 bilder og videoer i denne saken.

Storslagne nyheter

Når det gigantiske messeområdet i utkanten av Milano åpner dørene, starter et forrykende show. Besøkende fra alle kanter av verden strømmer til for å få med seg verdens største MC-messe over de fire dagene messen er åpen for publikum.

Også denne gang ble det presentert oppsiktsvekkende nyheter fra både Japan og Europa, og vi serverer deg her noen av våre favoritter fra anerkjente merker som Honda, Vespa og Kymco.

 

STEMNINGSRAPPORT: Salgs- og markedssjef Anton Vestavik i Honda MC Norge rapporterer fra første dag på messa i Milano.

EN MILEPÆL I FIREBLADES HISTORIE: Den oppgraderte CBR1000RR Fireblade kompletterer, sammen med SP og SP2, Fireblades nye trio for 2017. 

VESPA at EICMA 2016PASTELLER: 70- og 80-tallets pastellfarger er tilbake og denne Primaveraen har fått en herlig korallfarge.

TOTAL CONTROL: Den oppgraderte CBR1000RR Fireblade markerer Hondas 25-års jubileum med Supersportmaskinen Fireblade. Vekten er redusert med hele 16 kilo, noe som betyr at den i dag er den letteste i sin klasse med kompakte 195 kilo.

LIKE MY LIFE: Kymcos splitter nye scooter LIKE er en elegant blanding av det klassiske, det retro og det luksuriøse.

NY EVENTYRER: Hondas nye X-ADV er en miks av den røffe SUV- og offroad-stilen og har førsteklasses finesser. Scooteren er basert på City Adventure-konseptet og er spesielt utviklet for deg som kjører offroad så vel som i tettbebygde, urbane strøk.

DO YOU EVEN VESPA?: Vespa var på plass med flere store nyheter for 2017.

FØRSTE GLIMT AV X-ADV: Den splitter nye Adventure-sykkelen ble presentert for første gang under Hondas pressekonferanse i Milano. 

GULT ER KULT: Vespa har i 70 år representert urban eleganse og er blitt et tidløst ikon, både på grunn av sitt unike design, men også gjennom sine mange tekniske kvaliteter.

FAVORITTEN OPPDATERES: Africa Twin, som i fjor gjorde comeback i markedet med braksuksess, kommer i 2017 i en helt ny farge – «Candy Prominence Red»

GODTERIRØD: Den splitter nye fargen på Africa Twin – «Candy Prominent Red» ligger an til å bli en smakfull hit for 2017.

ANTON «MC»: Anton Vestavik, salgssjef for Honda MC Norge, studerer og prøvesitter samtlige nye modeller før de blir tatt inn til Norge.

VERDENS STØRSTE MC-MESSE: Lurer du på hvordan det ser ut når verdens største MC-messe går av stabelen? Show, storslagne nyheter og mange hundretusen motorsykkelentusiaster sørger for at EICMA i Milano er en fest for alle oss som elsker tohjulinger.

TEAM HONDA: Med Honda Repsol-kjøreren Marc Márquez i spissen ble de de nye modellene vist fram og hyllet under Hondas pressekonferanse. Márquez hentet hjem den prestisjefylte VM-tittelen under årets Moto GP 2016.

KYMCOS NYE FLAGGSKIP: AK550 er Kymcos nye maxiscooter og pioneren for deres nye segment «Super Touring». En perfekt kombinasjon av scooterens komfort og sportssykkelens ytelse.

NY RALLYMASKIN I CRF-FAMILIEN: Dette har mange ventet på! Endelig kom CRF 250 RALLY – en sykkel som garantert vil by på sterke offroad-opplevelser.

#VESPALOVERS: Mange freshe farger og nye, stilige modeller er noe av det du kan forvente i 2017.

ELEKTRISK NYKOMMER: En av messens store snakkiser må ha vært lanseringen av Vespa Electtrica. En perfekt miks av eleganse, kreativitet, teknologi og miljøvennlighet. Vi kan nesten ikke vente til Elekttrica blir lansert i andre halvdel av 2017.

STILIG OG STILLE: Få detaljer er sluppet rundt lanseringen av den elektriske Vespaen, men Piaggio lover at Electtrica vil by på den kjente og kjære Vespa-følelsen vi kjenner så godt fra før.

#iRideRED: En annen italiensk nyhet er Vespas nye (RED)-modell. For hver solgte modell vil $150 gå til aktiviteter til støtte for kampen mot ADIS.

RÅ MELLOMVEKTER: Den nye CB650F fra Honda skapte oppmerksomhet med sin aggressive street fighter-styling som blottlegger motoren og oser av teknisk kvalitet.

#endAIDS: Kjør med stil og støtt en god sak. Vespa (RED) skal være med å bidra til en verden der ingen barn blir født med HIV-viruset. 

VISION: Den populære scooteren Vision har fått en total makeover som gir den en enda mer moderne look.

FUNKY FRESH: En av årets fargesprakende nyheter er denne glitrende grønne saken. På denne Vespaen blir du garantert lagt merke til.

STØDIG OG STILLEGÅENDE: Den elegante scooteren LIKE er stillegående og komfortabel å kjøre.

ORANGE IS THE NEW BLACK: På denne Vespaen i matt orange blir du garantert et blikkfang i bybildet. 

HIGH-END OG HICH-TECH: People S er kanskje den mest ikoniske KYMCO-scooteren, og for 2017 kommer det en splitter ny modell med lærsete og full LED-belysning. Les også