logo

Toppbilde_AT

Africa-Twin-logo-retina-large

Vi inviterer deg til å bli med på en 2-dagers guidet tur 18.-20. august 2017. Jan Grimsgård fra Honda Riders Club Norway vil ta deg med på en rundreise i vakker norsk natur, og lar deg bli bedre kjent med din nye Africa Twin.

Som eier av den nye Africa Twin inviterer vi deg med på en guidet 2-dagers tur. Da kan du få testet sykkelen skikkelig i lag med andre Africa Twin-entusiaster. Vi starter på Skeikampen og ender opp i Nesbyen.

Da legenden Africa Twin i 2016 returnerte i ny drakt, var mottagelsen varm, etterlengtet og sykkelen var en etterspurt suksess i markedet.
Det feirer vi med å invitere alle som har kjøpt nye CRF1000L Africa Twin til å delta på en todagers guidet tur i vakker norsk natur 18.-20. august 2017.

Denne turen blir en fin mulighet til å bli bedre kjent med din nye Africa Twin sammen med andre Africa Twin-entustiaster.

 

TURPROGRAM

Fredag 18. august – dag 1

Kl. 10.00: avgang Skeikampen. Vi kjører Peer Gyntveien til Skåbu. Derfra tar vi Jotunheimveien til Valdresflya. Mulig en liten runde på lokale grusveier på Valdresflya. Overnatting på Beitostølen.

 

Lørdag 19. august – dag 2

Vi starter med å krysse fjellet fra Østre Slidre til Vestre Slidre. Ved Vangsmjøsa klatrer vi opp på fjellet mellom Valdres og Hemsedal. Deretter følger vi Panoramaveien over til Hemsedal.

Fra Hemsedal krysser vi fjellet over til Torpo. Derfra går turen til Gol og Nesbyen. Overnatting på Ranten Høyfjellshotell ved Nesbyen.

 

Søndag 20. august – dag 3

Hjemreisedag. Ettersom deltagerene vil komme fra ulike deler av landet, planlegges hjemturen av den enkelte. Undertegnede vil finne noen hyggelige veier tilbake til Oslo.

Dagsetappene er på mellom 15 og 20 mil på fine grusveier – ingen store utfordringer.

 

Påmeldingsfrist er fredag 11. august.

 

Beregn ca kr 500-800 pr pers pr natt i dobbeltrom. Dette betales av den enkelte ved utsjekking. I tillegg kommer mat og drivstoff. Ønsker man enkeltrom øker prisen. Påmeldingen er bindende.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Jan Grimsgård på telefon 950 72 380 eller hrcn@vikenfiber.no

 

Bli med på eventyret – velkommen på tur!

 

Jan Grimsgård,
Honda Riders Club Norway

Påmelding

Africa Twin Tur 2017